Кошик 0
Список бажань 0
Меню
Наша адреса: м.Рівне, Олександра Борисенка 2А
м.Рівне, Олександра Борисенка 2А
Телефони: 0-800-305-505
Інтернет Магазин
Пн-Сб: 9:00-19:00
Нд: 10:00-18:00
м. Рівне, вул. Олександра Борисенка 2А
Телефони: 097-100-20-90 0800-305-505
Пн - Сб 10:00 - 20:00
Нд - 10:00 - 18:00
м. Рівне, вул. С. Петлюри 8
Телефони: 067-200-60-05 0800-305-505
Пн - Сб 10:00 - 19:00
Нд - 10:00 - 17:00
0-800-305-505 Замовити дзвінок

Представлена iOS 16 має абсолютно нові функції персоналізації, нові способи обміну інформацією та спілкування

Представлена iOS 16 має абсолютно нові функції персоналізації, нові способи обміну інформацією та спілкування

«iOS 16 — це великий випуск з оновленнями, які змінять ваш спосіб користування iPhone», — сказав Крейг Федерігі, старший віце-президент Apple з розробки програмного забезпечення. «Ми переосмислили, як виглядає і працює екран блокування, за допомогою нових захоплюючих функцій, які роблять його особистішим і корисним, представили спільну бібліотеку фотографій iCloud для сімей, спростили спілкування за допомогою нових можливостей у повідомленнях та пошті та використали покращений інтелект із оновленнями Live Text».

Віджети

Віджети на заблокованому екрані дозволяють швидко переглядати такі дані, як погода, події календаря, дата, часові пояси, будильники, рівень заряду акумулятора, перебіг дзвінка активності та багато іншого з ваших улюблених програм.

Створіть кілька екранів блокування

Тепер ви можете створювати різні екрани блокування, кожен з яких має унікальний фон і стиль, і легко перемикатися між ними. Перегляньте галерею шпалер із запропонованими фотографіями та тематичними колекціями для натхнення.


Сповіщення

Переглядайте сповіщення на заблокованому екрані у вигляді розгорнутого списку, у форматі стека або прихованого перегляду. Сповіщення з’являються в нижній частині екрана, тому вони залишаються осторонь.


Фокусування. Легко та ще краще його налаштуйте під себе

Нове спрощене налаштування Focus дозволяє вибрати програми та людей, від яких ви хочете отримувати сповіщення, дозволивши їм або вимикавши їх. Підключіть екран блокування до Focus, щоб зовнішній вигляд вашого iPhone відповідав тому, як ви хочете його використовувати в даний момент. Проводячи пальцем, ви можете перейти від особистого фокусу до робочого фокуса за допомогою віджетів, які відображають майбутні зустрічі та списки справ.


Спільна бібліотека фотографій iCloud

Спільна бібліотека фотографій iCloud дає сім’ям новий спосіб безперешкодного обміну фотографіями за допомогою окремої бібліотеки iCloud, яку можуть наповнювати і насолоджуватися фото до шести користувачів. Користувач також може автоматично надсилати фотографії до Спільної бібліотеки за допомогою нового перемикача в додатку Камера. Крім того, користувачі отримають розумні пропозиції поділитися фотографією, яка містить учасників у Спільній бібліотеці фотографій. Кожен користувач у Спільній бібліотеці фотографій має доступ до додавання, видалення, редагування або улюблених спільних фотографій і відео, які з’являться у спогадах та рекомендованих фотографіях кожного користувача, щоб кожен міг знову пережити повніші сімейні моменти.


До речі, тепер всі приховані або видаленні фото можна заблокувати і відображатимуться вони лише через відкриття з допомогою Face-Id 


Повідомлення

Покращено щоденний обмін повідомленнями. Тепер ви можете редагувати щойно надіслане повідомлення або взагалі скасувати надсилання останнього повідомлення. Можете позначити повідомлення як непрочитане, якщо не можете відповісти зараз і хочете повернутися до нього пізніше.

SharePlay через повідомлення

Перегляньте останню серію улюбленого шоу або послухайте нову пісню з друзями, спілкуючись про неї в Повідомленнях. Спільні елементи керування відтворенням гарантують, що ви завжди будете синхронізовані. Також діліться нотатками, презентаціями, нагадуваннями, групами вкладок Safari тощо в Повідомленнях, щоб миттєво почати спільний перегляд. Переглядайте оновлення спільних проектів у ланцюжку та легко зв’яжіться зі своїми друзями прямо з програми, в якій ви працюєте.

Інтелектуальна частина iOS 16

Тепер Live Text доступний українською мовою. Він використовує штучний інтелект на пристрої для розпізнавання тексту в зображеннях в iOS і тепер він працює навіть на відео. Користувачі можуть призупиняти відео на будь-якому кадрі та взаємодіяти з текстом. Live Text також додає користувачам можливість швидко конвертувати валюту, перекладати текст тощо. Visual Look Up представляє нову функцію, яка дозволяє користувачам натискати й утримувати об’єкт зображення, щоб вирізати його з фону та перемістити в такі програми, як Messages або інші.


Диктування

Функція стала ще розумнішою й дозволяє одночасно друкувати, диктувати і редагувати текст. І ще система тепер вміє розставляти розділові знаки. 

Apple Pay і Wallet також прокачали 

Apple Pay Later надає користувачам у США простий і безпечний спосіб розділити вартість покупки Apple Pay на чотири рівні платежі, розподілені на шість тижнів, без відсотків і будь-яких комісій. Користувачі можуть Надіємося цю штуку завезуть і в Україну. 

Нове покоління CarPlay

CarPlay докорінно змінив спосіб взаємодії людей зі своїми автомобілями, і наступне покоління CarPlay йде ще далі, глибоко інтегруючись з апаратним забезпеченням автомобіля. Глибша інтеграція з автомобілем дозволить користувачам керувати радіо або змінювати клімат безпосередньо через CarPlay, а використовуючи дані автомобіля, CarPlay безперешкодно відображатиме швидкість, рівень палива, температуру та багато іншого на панелі приладів. Користувачі зможуть персоналізувати свої дисплеї вибираючи варіанти, які подобаються їм, а з додатковою підтримкою віджетів користувачі отримають швидку інформацію про погоду та музику прямо на приладовій панелі свого автомобіля.


Family Sharing

Пропонує простіший спосіб налаштувати обліковий запис для дитини з належним батьківським контролем із самого початку. Він містить пропозиції щодо вікових обмежень для програм, фільмів, книг, музики тощо, а також простіший процес налаштування нового пристрою, який автоматично застосовує існуючий батьківський контроль. Коли дитина просить більше часу перед екраном, батьки можуть одобрити або відхилити запит прямо в Повідомленнях.

Здоров'я та фітнес

Додаток Fitness доступний для всіх користувачів iPhone, щоб допомогти відстежувати та досягати свої цілі, навіть, якщо вони не мають Apple Watch. Користувачі iPhone можуть налаштувати щоденну ціль в додатку Fitness і побачити, як їх активність допомагає закривати кільце мотивації. Датчики руху iPhone можуть відстежувати кроки, відстань, перельоти та тренування зі сторонніх додатків, які можна конвертувати в оцінку активних калорій, щоб внести їх у щоденну мету закрити кільця активності. Користувачі також можуть поділитися своїм кільцем з друзями для додаткової мотивації.

Оновлення програми Health

Додаток Health додає ліки, що дозволяє користувачам зручно створювати список ліків і керувати ними, створювати розклади й нагадування, а також відстежувати свій графік прийому вітамінів чи добавок.  Крім того, користувачі можуть ділитися своїми даними про здоров’я з близькими та легко створювати PDF-файли доступних медичних карт із під’єднаних медичних установ прямо з програми Health


Персоналізоване просторове аудіо 

Почало забезпечувати ще точніше та захоплююче користування AirPods. Слухачі можуть використати камеру TrueDepth на iPhone, щоб просканувати своє вухо для детального аналізу та покращення роботи просторового аудіо спеціально для них



Відомо, які пристрої будуть підтримувати нову iOS 16. Їх перелік навели тут 


Коментарі
Схожі статті
07.06.2022
Які пристрої підтримують iOS 16 та iPadOS 16
Які пристрої підтримують iOS 16 та iPadOS 16
Є маленька несподіванка..