Кошик 0
Список бажань 0
Меню
Наша адреса: м.Рівне, Олександра Борисенка 2А
м.Рівне, Олександра Борисенка 2А
Телефони: 0-800-305-505
Інтернет Магазин
Пн-Сб: 9:00-19:00
Нд: 10:00-18:00
м. Рівне, вул. Олександра Борисенка 2А
Телефони: 097-100-20-90 0800-305-505
Пн - Сб 10:00 - 20:00
Нд - 10:00 - 18:00
м. Рівне, вул. С. Петлюри 8
Телефони: 067-200-60-05 0800-305-505
Пн - Сб 10:00 - 19:00
Нд - 10:00 - 17:00
0-800-305-505 Замовити дзвінок

Функція AssistiveTouch дозволить керувати Apple Watch за допомогою жестів

Функція AssistiveTouch дозволить керувати Apple Watch за допомогою жестів

Apple анонсувала велике оновлення розділу спеціальних можливостей в iOS.

Одним з нововведень стане AssistiveTouch для Apple Watch. Функція дозволить керувати годинником за допомогою жестів, не торкаючись дисплея. Завдяки машинному навчанню, гіроскопу, акселерометру і датчику серцевого ритму Apple Watch можуть зчитувати найменші рухи м'язів і сухожиль, дозволяючи навіть переміщати курсор на екрані годин. За допомогою певних жестів можна відповідати на дзвінки, запускати таймер або зупиняти тренування.


Крім цього, в спеціальних можливостях з'явиться наступне:

- Фоновий шум. Для того, щоб розслабитися і відволіктися в iOS з'явиться можливість запускати фоновий шум. На вибір доступні збалансовані, тихі чи гучні звуки, а також звичні звуки дощу або океану.

- Відстеження погляду на iPad. Пізніше в цьому році в iPadOS додадуть підтримку пристроїв відстеження погляду від сторонніх виробників, щоб люди могли керувати iPad за допомогою очей.

- SignTime. Функція дозволить клієнтам спілкуватися з підтримкою AppleCare і продавцями роздрібних магазинів, використовуючи американську мову жестів в США, британську мову жестів (BSL) у Великобританії або французьку мову жестів (LSF) у Франції за допомогою веб-браузера. 

- Нові налаштування Memoji. У Memoji додадуть можливість вибирати кисневі трубки, кохлеарні імпланти і не тільки.

- Покращення VoiceOver. Оновлення дозволяють користувачам дізнаватися детальнішу інформацію про людей, текст, дані таблиць й інших об'єктів на зображеннях. Тепер VoiceOver вміє описувати положення людини разом з іншими об'єктами на зображеннях, а за допомогою розмітки користувачі можуть додавати опису зображень для персоналізації своїх фотографій.

- Покращення слухових апаратів MFi. Apple представляє нову підтримку двонапрямлених слухових апаратів, що дозволяє розмовляти по телефону без рук і спілкуватися по FaceTime.

- Звукові дії для керування перемикачами. Користувачі, які страждають проблемами з промовою і обмеженою рухливістю, зможуть замінити натискання фізичних кнопок ударами або іншими звуками.

- Параметри відображення і розміру тексту. Розширені налаштування дозволять міняти параметри для кожної програми. Актуально для користувачів з дальтонізм або іншими проблемами зору.

Всі нововведення будуть доступні після оновлення. А функцію AssistiveTouch, швидше за все, залишать для релізу нової ОС на WWDC в червні. Rozetked

Коментарі