Кошик 0
Список бажань 0
Меню
Наша адреса: м.Рівне, Олександра Борисенка 2А
м.Рівне, Олександра Борисенка 2А
Телефони: 0-800-305-505
Інтернет Магазин
Пн-Сб: 9:00-19:00
Нд: 10:00-18:00
м. Рівне, вул. Олександра Борисенка 2А
Телефони: 097-100-20-90 0800-305-505
Пн - Сб 10:00 - 20:00
Нд - 10:00 - 18:00
м. Рівне, вул. С. Петлюри 8
Телефони: 067-200-60-05 0800-305-505
Пн - Сб 10:00 - 19:00
Нд - 10:00 - 17:00
0-800-305-505 Замовити дзвінок

Apple офіційно презентувала iOS 15

Apple офіційно презентувала iOS 15

Через шість днів після презентації iPhone 13 Apple нарешті офіційно випустила iOS 15. Вони переробили ряд функцій та внесли багато змін. Всі бажаючі можуть оновитися і тестувати iOS 15. Що нового в iOS 15? Які пристрої підтримують iOS 15 ми вже розписали тут. Розповідаємо про основі зміни та нововведення iOS 15:

— Перероблений «Центр сповіщень»
Все стало компактнішим та інфомративнішим. Збільшилися іконки контактів та додатків та легшого розпізнавання. iOS навчилася інтелектуально групувати вхідні сповіщення і виводити найважливіші у верхній частині списку. Що круто — з'явилася можливість доставки нетермінових сповіщень однією пачкою в певний час. Зробити це можна в налаштуваннях.


— Функціонал FaceTime апргрейднули: додали просторове звучання (голос звучить з тієї частини екрану, де знаходиться співбесідник. Завезли і портретний режим під час розмови. Пізніше з'явиться функція SharePlay, яка дозволить дивитися фільми і слухати музику разом з друзями.

Memoji будуть цікавіше: додадуть понад 40 варіантів одягу. З'явилася можливість прикрасити свої очі різними кольорами. Все це дозволяє створити максимально близький memoji до свого образу.


— Нововведення в Картах Apple: інтерактивний глобус, підвищення деталізації, маршрути в форматі AR. Чекаємо в Україні.

iMessage став ще краще: отримані вами фото будуть у папці «Відправлено вам», а пачка зображень відобразяться колажем.

— Функція «Онлайн-текст» розпізнає, копіює та перекладає текст прямо з фото. Розпізнається текст на семи мовах: англійська, іспанська, італійська, китайська, німецька і португальська та французька. Просто торкніться потрібних слів, щоб їх перевести. Онлайн-текст також працює з додатком «Камера»: наведіть камеру iPhone на будь-який текст і відразу скористайтеся запропонованими функціями


Siri стала кращою: тепер вона працює офлайн і набагато швидше. Крім того, ви можете налаштувати роботу голосового помічника.

— Додали офлайн розпізнавання диктування тексту;

— Покращено просторовий звук в Apple Music;

— Нова функція «Фокусування»: дозволить фільтрувати повідомлення в залежності від того, чим ви зайняті, щоб зайвий раз не відволікатися.


— У Safari з'явилися групи вкладок: групуйте відкриті вкладки, щоб навести порядок. Відкриті вкладки будуть відображатися в режимі сітки.


— Додаток «Здоров'я» дозволить ділитися даними з обраними людьми. А функція «Тренди» показує зміни показників здоров'я в часі.

— У Wallet можна додати ключ від будинку, від готелю або автомобіля, щоб відкривати замок смартфоном;

— Пошук Spotlight дозволяє знаходити фотографії за місцем зйомки, а також знахожить те, що відображено на світлині за допомогою ключових слів.

— Додаток «Погода» став красивим. Додалися анімовані фони. На картах відображається важлива інформація про погоду у вашій місцевості.


— В програмі «Фотографії» можна додавати музику у «Спогади» з Apple Music та змінювати її темп. У панелі інформації відображатимется іфнормація про знімок.

— Додані нові функції в Локатор: якщо забули пристрій, додаток не тільки нагадає вам про це, але і побудує маршрут до нього.

— Нова функція iCloud Private Relay, що приховує IP-адреси на сайтах. Також можна приховати адресу електронної пошти. За це не потрібно доплачувати. Включити або відключити цю функцію можна в розділі iCloud. Більш того, є також можливість приховати своє інтернет-розташування. Такий собі аналог VPN.


— Додали нові віджети стандартних додатків.

— З'явилися ефекти для відеорозмови і функція послаблення шуму при будь-яких викликах.

— Додаток Перекладач тепер вміє переводити в режимі реального часу. Тобто озвучувати ваі слова іншою мовою.

— Ви можете дублювати ярлики на робочих столах. Цікавою особливістю iOS 15 стала можливість дублювання ярликів програм на робочих столах. Щоб додати додатковий значок просто перетягніть його з «Бібліотеки додатків». Це зручно для формування свого екрану.


Нагадуємо про пристрої, які підтримують iOS 15, про їх ми написали тут 

Коментарі
Рекомендовані товари
Схожі статті